Over ons

 

Hoe we zijn begonnen

Al heel wat jaren zijn we bezig om Nederland kennis te laten maken met buitenkeukens. Dit doen we door vanuit het bedrijf Houtdoor ontwerpen te maken voor houten buitenkeukens en deze ook te produceren. Hierbij zijn we specifiek gericht op moderne en luxe buitenkeukens.

Terwijl we daar mee bezig waren zagen we ook dat er heel wat mensen zijn die zelf hun buitenkeuken in elkaar willen zetten. Vanuit dat inzicht ontstond een verlangen om de producten, die wij in onze complete buitenkeukens gebruiken, ook los beschikbaar te stellen via een webshop.

Deze webshop, Inbouw-BBQ.com, is daar uit ontstaan! We helpen mensen graag bij het kiezen van de juiste producten en materialen. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op via de contact pagina.

Team Inbouw BBQ

Over het bedrijf

Waarom Inbouw-BBQ.com

Naast deze webshop bieden we ook volledig verzorgde maatwerk diensten aan. Dit doen we via Houtdoor, waar we per project een uniek ontwerp maken en bedenken die voldoet aan de wensen van de klant. Uiteraard is voor ons niets te gek en willen we nieuwe gadgets en technieken naadloos verwerken in de houten buitenkeukens.

Ook hebben we complete buitenkeukens. Dit zijn houten buitenkeukens die wij hebben ontworpen met elk zijn unieke kanten. Denk bijvoorbeeld aan een verrijdbare buitenkeuken of een buitenkeuken met een pizza-oven. We hebben deze houten buitenkeukens in verschillende vormen en grootte, zodat er voor elke tuin een geschikte houten buitenkeuken is.

Ben je benieuwd geworden naar de complete buitenkeukens? Deze zijn ook op de webshop van Inbouw-BBQ.com te bekijken!

Beste kwaliteit

Wij bieden alleen kwaliteit producten aan.

f

Complete buitenkeukens

Of je nu zelf een buitenkeuken wilt maken of direct wilt barbecueën.

Verzenden of ophalen

Jij bepaald hoe jou producten bezorgd worden.

Handige accessoires

Het buitenleven moet makkelijk en leuk zijn.

Merken

Wij verkopen alleen kwaliteit merken